Hirdetés

Ilyen valós helyszínek jelennek meg a Horizon Forbidden Westben

|

Több valódi épület is felbukkan romként a játékban, összehasonlító videó ad ízelítőt belőlük.

Hirdetés

A Horizon Zero Dawn is kiváló játék volt, a PlayStation 4-felhozatal egyik legjobbja, viszont annak folytatása, a Horizon Forbidden West minden szempontból többet ígér. Azonosulási pontból is, ugyanis Aloy ezúttal nyugatra utazik, hogy az egykori Egyesült Államok új területein derítsen fényt a katasztrófa részleteire. Ez és a nagy, nyílt világ pedig lehetőséget biztosít arra, hogy a játék gyönyörű területein kószálva felismerjünk jellegzetes épületeket, ikonikus helyszíneket. 

Hirdetés

Egy YouTuber, ElAnalistaDeBits állított össze egy videót, amelyben egymás mellé rakta a Horizon Forbidden West korábbi gameplay videójának jeleneteit, és a megfelelő pillanatokhoz bevágta a virtuális és a természet által birtokba vett épületek/helyszínek valóban létező változatait. San Francisco fantasy változatában barangolva láthatjuk például az erősen leamortizálódott Golden Gate hidat, a Transamerica Piramist vagy éppen a világ egyik legkanyargósabb utcájának tartott Lombard Streetet. Nézzétek meg az összehasonlításokat, nagyon érdekes:

Élvezet lesz felfedezni ezeket a különleges helyszíneket, pláne akkor, ha filmekből vagy a valóságból valaki ismeri az eredetiket is. Ha a Horizon Forbidden West nem csúszik jövőre, akkor akár már idén belevethetjük majd magunkat PS4-en és PS5-ön is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)