Hirdetés

Ilyen városban játszódhat a BioShock 4

|

Kiszivároghatott a következő BioShock címe, és némi infó arról, hova megyünk az óceán mélyén fekvő Rapture és a lebegő Columbia után.

Hirdetés

Az 2019 óta nem titok, hogy már készül a következő BioShock játék, ahogy az sem, hogy a 2K Games felügyelete alatt a Cloud Chamber Games dolgozik rajta, és Unreal Engine 5-re épül. Minden más azonban kérdéses: nem ismerjük a témát, a helyszínt,  vagy azt, hogy mikorra várható a megjelenés.

Most azonban egy nemrég létrehozott, ezért kétes megbízhatóságú Twitter-fiók, az Oops Leaks osztott meg néhány érdekes infót. Érdemes fenntartásokkal kezelni mindet, de nem tesz nagyon elrugaszkodott állításokat.

Hirdetés

Az egyik posztban arról írnak, hogy jelenleg a BioShock Isolation nevet viseli a projekt, de ez még változhat. A fejlesztők között az Irrational Games több veteránja is megtalálható, illetve olyanok, akik a Watch Dogs: Legionön, a Shadow of the Tomb Raideren, a Mafia 3-on, és a Deus Ex: Mankind Dividedon dolgoztak. A bejelentést 2022 első negyedévére várhatjuk, ami azért is lehetséges, mert a korábbi, nagy GeForce Now-s szivárgásban szerepelt a "BioShock 2022" név is, és ugyan az Nvidia nyilatkozata szerint ez csak placeholder, sorra kerülnek bejelentésre az akkor nyilvánosságra került játékok. 

Egy másik posztban egy kép szerepel, mely állítólag azon prezentáció egyik diája, amivel az ötletet bemutatták. Két város lenne egymás alatt: az egyikben szabadok az emberek és jól élnek egy vállalkozó irányítása alatt, a másik, föld alatti várost viszont egy diktátor uralja, aki háborúra készül. A kettő közötti "Flipside Zone" a határterület, ahol kitörhet a harc maga.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)