Hirdetés

Ilyen vas kell a Crash Bandicoot 4: It's About Time futtatásához

|

A minimum Crash Bandicoot 4 gépigény nem fáj, de aki 4K felbontást és végtelen fps-t akar, annak kelleni fog a combosabb hardver.

Hirdetés

Korábban csupán a PlayStation 4 és Xbox One tulajok részesülhettek abból a mókából, amit a Crash Bandicoot 4: It's About Time kínál, azonban az Activision pár napja bejelentette, hogy a Toys for Bob fantasztikusan sikerült platformere március 12-én PS5-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre is befut, amiket valamivel később a PC-s kiadás is követ (a Battle.neten keresztül).

Bár utóbbi egyelőre nem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal (csak annyi bizonyos, hogy még idén jön a platformra), a gépigényt legalább már megerősítették. 

Hirdetés

Nem kell hozzá durva hardver, hogy bárki belecsaphasson a Crash Bandicoot 4: It's About Time játékmenetébe, viszont akinek számít az, hogy a lehető legnagyobb felbontáson (akár 4K) és legtöbb fps-sel (akár korlátlan) kísérve szórakozhasson, annak bizony nem lesz elég egy elavult masina.

Persze megijedni sem kell, a rendszerkövetelmények - a Crash Bandicoot N'Sane Trilogy-éhoz  hasonlóan - nem vészesek. Íme a pontos specifikációk:

Crash Bandicoot 4: It's About Time gépigény

Crash Bandicoot 4: It's About Time minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i3-4340/AMD FX-6300
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 660/AMD Radeon HD 7950
Memória: 8 GB
Szabad hely: 30 GB

Crash Bandicoot 4: It's About Time ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-2500K/AMD Ryzen 5 1600X
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 970/AMD R9 390
Memória: 16 GB
Szabad hely: 30 GB

Ugye ehhez nem kell gépet fejlesztenetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)