Hirdetés

Ilyen vas kell a Project CARS 3 futtatásához

|

A minimumhoz elég egy gyengébb gép is, de aki a maximumra hajt, annak jól jöhet egy combosabb vas a Project CARS 3 gépigénye szerint.

Hirdetés

Erősnek ígérkezik az augusztusi játékfelhozatal, hiszen sok cím kipörög, mielőtt beköszöntene az ősz és vele együtt az új generáció. Köztük van a Slightly Mad Studios versenyjátéka, a Project CARS 3 is, amelyről RG részletes előzetest írt, megemlítve többek között azt is, hogy a grafika nem tűnik túl meggyőzőnek. Talán ez a kulcsa annak, hogy nem szállt el túlságosan a játék gépigénye.

Hirdetés

Ha valaki a virtuális valóságban szeretné átélni a sebesség mámorát, ahhoz be kell szereznie legalább egy GTX 980-as videokártyát, ezt leszámítva viszont a verdák elgurulnak már minimum egy Intel Core i5-ös/AMD FX-8350-es processzorral és GTX 680-as VGA-val is, ami nem állítja megugorhatatlan kihívások elé a Project CARS 3 iránt érdeklődőket. Íme a specifikációk:

Project CARS 3 gépigény

Project CARS 3 minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 (+ a 7 egyes verziói)
Processzor: Intel Core i5 3450 3.5 GHz vagy AMD FX-8350 4.0 GHz
Videokártya: Nvidia GTX 680 vagy hasonló
Memória: 8 GB
Szabad hely: 50 GB
DirectX: 11

Project CARS 3  ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i7 8700k vagy AMD Ryzen 7 2700x
Videokártya: Nvidia RTX 2070 vagy AMD RX 5700
Memória: 16 GB
Szabad hely: 50 GB
DirectX: 11

A Project CARS 3 augusztus 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nálatok menni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)