Hirdetés

Ilyen vas kell, hogy futtathasd a BioShock és a Prey szerelemgyerekét

|

Befutott az Atomic Heart korai gépigénye, ami kevésbé bizarr, mint a játék világa.

Hirdetés

A Mundfish alkotása helyet kapott a 2021 legjobban várt multiplatform játékai cikkünkben is, és nem véletlenül. Az Atomic Heart egy rendkívül szürreális szörnyes-robotos FPS-nek ígérkezik, amelyben egy poszt-apokaliptikus Szovjetunióban irányítunk egy különleges ügynököt.

Amit eddig láttunk a játékmenetből, az alapján leginkább a BioShockra és a Prey-re hajaz majd, de többek között emlékeztet kicsit a Dishonoredre és a Metróra is. 

Hirdetés

A stúdió most megosztotta a játék korai gépigényét, amely nem a végleges, de arra megfelel, hogy nagyjából képet kapjunk arról, milyen erős masinára lesz szükségünk, hogy szépen fusson az Unreal Engine 4-et használó, a ray tracing technológiát is támogató Atomic Heart. Íme: 

Atomic Heart gépigény

Atomic Heart minimum gépigény: 

Op. rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz vagy AMD FX 6300 3.5GHz
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) vagy AMD Radeon R9 290 (4GB)
RAM: 6 GB
Szabad hely: 22 GB

Atomic Heart ajánlott gépigény: 

Op. rendszer: Windows 7, 8, 8.1, 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-4770K 3.5GHz vagy Ryzen 5 1500X 3.5GHz
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) vagy AMD Radeon RX 580 (8GB)
RAM: 8 GB
Szabad hely: 22 GB

Az Atomic Heart sajnos nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de várhatóan PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformokra fog megérkezni még az idén. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)