Hirdetés

Ilyen vas kell ahhoz, hogy megmozduljon a GRID Legends

|

A Codemasters versenyjátéka nem feltétlenül követeli meg a gépfejlesztést, baráti a GRID Legends gépigény.

Hirdetés

Az idei EA Play során leleplezett GRID Legends a Codemasters következő nagy dobása lesz, amely az Electronic Arts kiadásában fog megmérkőzni a játékosok figyelméért egy olyan zsúfolt időszakban, amikor az Elden Ring, a Dying Light 2: Stay Human, a Horizon: Forbidden West és a Destiny: The Witch Queen is ringbe száll.

A történetközpontú versenyjáték (élén a Szexoktatás című Netflix-sorozatból ismert Ncuti Gatwával) azonban egyelőre nem riadt meg a riválisoktól, sőt Steamen már a hivatalos gépigényt is közzétette a fejlesztőcsapat. 

Hirdetés

A Codemasters célja egyértelműen az, hogy a lehető legtöbb játékos számára játszható legyen a GRID Legends, ennek érdekében kiadják a játékot az előző generációs konzolokra, és a PC-k esetében sem támasztanak pénztárcaterhelő igényeket. Az viszont érdekes, hogy az operációs rendszereknél felbukkant már a Windows 11, de szerencsére még nem minimum követelmény. 

GRID Legends gépigény

GRID Legends minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10/11 64-bit
Processzor: Intel i3 2130 vagy AMD FX4300
Videokártya: NVIDIA GTX 950 vagy AMD RADEON RX 460
Memória: 8 GB RAM
Szabad hely: 50 GB
DirectX: 12

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

GRID Legends ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10/11 64-bit
Processzor: Intel i5 8600k vagy AMD Ryzen 5 2600x
Videokártya: Nvidia GTX 1080 vagy AMD RX 590
Memória: 16 GB RAM
Szabad hely: 50 GB
DirectX: 12

A GRID Legends a jelenlegi tervek szerint 2022. február 25-én fog befarolni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)