Hirdetés

Ilyen vas kell majd a következő nagy Marvel-játék futtatásához

|

Nem titkolja tovább a Firaxis Games a Marvel's Midnight Suns gépigényét.

Hirdetés

Számos okból lehet kritizálni az MCU-t, a She-Hulk sorozat például meg is teszi, de azzal aligha vitatható, hogy a filmes univerzum koncepciója katapultálta a Marvel a világ legmenőbb brandjei közé, és ebből a népszerűségből bizony a videojáték-ipar is tud és akar profitálni. A Sony két Pókemberrel és Rozsomákkal, a Square Enix a Bosszúállókkal és A galaxis őrzőivel, az Electronic Arts Vasemberrel, a Skydance New Media Amerika Kapitánnyal és a Fekete Párduccal, a 2K Games pedig egy egy csapatnyi válogatott szuperhőssel és egy jó adag misztikummal lesi a rajongók kegyeit.

A Civilization és az XCOM mögött álló Firaxis alkotása a többiekkel ellentétben taktikai és szerepjáték keveréke, nem a megszokott filmszerű akció-kaland, ebből fakadóan pedig az általa támasztott hardverkövetelmény sem feltétlenül állítja megoldhatatlan kihívás elé a játékosokat.

Hirdetés

Marvel's Midnight Suns gépigény

Marvel's Midnight Suns minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: AMD Ryzen 3-2200G / Intel Core i5-4430

Memória: 8 GB RAM

Grafika: AMD RX 470 / GeForce GTX 960 - 4 GB (DirectX 12)

Tárhely: 60 GB szabad hely

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Marvel's Midnight Suns ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: AMD Ryzen 5-2600X / Intel Core i7-6700

Memória: 16 GB RAM

Grafika: AMD RX 5700 / GeForce GTX 1070 (DirectX 12)

Tárhely: 60 GB szabad hely

A Marvel's Midnight Suns december 2-án, a Need for Speed Unbounddal és a The Callisto Protocollal egyszerre jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. Elvileg változatlanul készülnek a PS4-es, Xbox One-os és Nintendo Switchre szánt kiadások is, amelyekre valamikor 2023 folyamán számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)