Hirdetés

Ilyen vas kell majd az Outriders futtatásához

|

Az Outriders gépigény alapján nem fogja túlzottan megizzasztani a PC-ket.

Hirdetés

Az Outriders megjelenési dátumát ugyan nemrégiben kénytelen volt csúsztatni a Square Enix, viszont az ingyenes demót februárban már nyüstölhetjük majd. A People Can Fly fejlesztőcsapata így a demó megjelenésére készülve publikálta a játék hivatalos minimum és ajánlott gépigényét is - a srácok nem estek túlzásba, nem szükséges szuperszámítógép ahhoz, hogy élvezhessük az RPG-shooter látványvilágát.

Hirdetés

A fejlesztők úgy lőtték be a gépigényeket, hogy az Outriders 60 fps-en fusson, így ennek megfelelően optimalizálták a játékot. Íme a minimum és az ajánlott gépigény követelmények:

Outriders gépigény

Outriders minimum gépigény: 

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-3470 vagy AMD FX-8350
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) vagy AMD Radeon R9 290 (4GB)
DirectX: DirectX 11
RAM: 8 GB
Szabad hely: 70 GB

Outriders ajánlott gépigény: 

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-7700 vagy Ryzen 5 1600
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) vagy AMD Radeon RX 480 (8GB)
DirectX: DirectX 12
RAM: 16 GB
Szabad hely: 70 GB

A jelenlegi tervek szerint az Outriders ingyenes demója február 25-én érkezik, a teljes játék pedig április 1-jén debütál PC mellett PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en és Google Stadián. A játék támogatni fogja a teljes crossplayt, így bármelyik platform játékosai belevághatnak együtt a sci-fi történetbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)