Hirdetés

Ezeket sok fejlesztő is megirigyelné, nézd meg, milyen videojátékokat alkotna egy MI!

|

Érdekes videojátékok születnének, ha a mesterséges intelligenciára bíznánk a fejlesztésüket.

Hirdetés

Egyre nagyobb teret kapnak a különböző mesterséges intelligenciára épülő technológiák és fejlesztések, az élet minden területét megváltoztathatják. Komoly hatással lesznek többek között az irodai dolgozók munkájára, a programozásra, az orvoslásra és természetesen mindenekelőtt a művészetekre is, hiszen már mi is többször beszámoltunk róla, hogy a Midjourney-hez hasonló képalkotó MI-k milyen elképesztő fotókat generálnak. Volt is belőle már probléma, sok más mellett a szerzői jog kapcsán is, nem véletlen, hogy az Európai Parlament szigorú szabályokat vezetne be

De a festők, fotósok, grafikusok, írók, újságírók és hasonló hivatásúak munkája mellett veszélyben lehetnek azok is, akik videojátékokat fejlesztenek, ugyanis ezen a területen is komoly változásokat hozhat az MI-forradalom, például segíthetne a brutálisan hosszú fejlesztési idő redukálásában már csak azzal is, hogy támogatná a látványtervezők, animátorok és modellezők munkáját. 

Hirdetés

Pajtásaink a Leetnél számoltak be róla, hogy a Midjourney közössége tartott nemrég egy jamet, amelynek keretében az volt a feladat, hogy az MI-vel készíttessenek screenshotokat a megadott paraméterek alapján egy általuk elképzelt videojátékhoz, ami lehet bármilyen műfajú.

Minél specifikusabbnak kellett lennie a leírásnak a jobb végeredmény érdekében, a mesterséges intelligencia pedig az adatbázisa és az interneten fellelhető anyagok alapján megalkotta az elképzelt játékot. Az alábbi több mint 100 képet tartalmazó galéria (amelynek nagy része Seruva19-től származik) bemutatja, hogy milyen FPS-esek, TPS-ek, RTS-ek, platformerek, szimulátorok és egyebek születtek ennek a kísérletnek köszönhetően: 

Ti melyikből látnátok szívesen egy teljes játékot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)