Hirdetés

Ilyen volt a februári GameNight (videó)

|

A harmincadik GameNighton egész este szüntelenül pörgött a Street Fighter V, az XCOM 2 és a Dying Light: The Following, a Hearthstone és a CS:GO verseny, valamint a kvíz, melynek során rengeteg ajándékot szétosztottunk.

Hirdetés

Nagy választás elé állította a gamereket az élet múlt hét pénteken: vagy eljönnek a GameNightra, és kipróbálják a Street Fighter V-öt, a Dying Light: The Followingot és az XCOM 2-t, versenyeznek egy jót, talán még nyernek is valamit; vagy otthon maradnak bétázni.

Szerencsére sokan választották az előbbit, és egész este szüntelenül pörgött mindhárom játék. A Street Fighter V három konzolon volt kipróbálható, melyek közül az egyiken egyenes kieséses versenyt is tartottunk, egy másikon pedig profik ellen lehetett játszani, és aki legyőzte őket, a Cenega felajánlásából ajándékot kapott. Egy valakinek sikerült.

Emellett a Gigabyte két PC-jén az XCOM 2, két Xbox One-on pedig a Dying Light: The Following volt játszható. A PC-s teremben Counter-Strike: Global Offensive verseny, illetve Hearthstone verseny futott, az egyórás kvíz során pedig deadpoolos és Gigabyte-os ajándékokat osztogattunk. Most először a Parapark is velünk volt, egy bombát hoztak, melyet időre kellett hatástalanítani. Nézzétek meg az eseményen készült videót alább, valamint a képeket egy kicsit még lejjebb, és kövessétek a GameNight Facebook oldalát a bejelentésekért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)