Hirdetés

Ilyen volt a GameNight LAN-party (videó)

|

Tizenhat PC, három konzol, Call of Duty 2, CS: GO, Unreal Tournament 2004 és sok minden más - ez történt a márciusi GameNighton.

Hirdetés

Mint a magyar játékosok többségének, úgy nekünk is a PC áll legközelebb a szívünkhöz. Szeretünk konzolon játszani is, de azért egy jó LAN-partyra soha nem mondanánk nemet. A GameStar tábor lesz az év legnagyobb GameStaros LAN-partyja, de márciusban próbáltunk egy kisebb összejövetelt szervezni, és visszahozni klasszikus összejövetelek hangulatát.

A Barcraft 2 társasjáték kávézójában összeraktunk négy PC-t, amiket egy hálózatra kötöttünk, és azokon szüntelenül pörgött a Call of Duty 2. Úgy gondoltuk, variálunk egy kicsit a versenyeken is, ezért nem 1v1, hanem 2v2 TDM meccsek zajlottak, és a győztes csapat mindkét tagja ajándékcsomaggal távozott.

Eközben a PC-s teremben összesen hat gépen ment a Counter-Strike: Global Offensive (a verseny négy gépen zajlott, mindenki mindenki ellen, de a végén a Gigabyte két, gyakorlásra kihelyezett gépét is csatlakoztattuk, így hatan játszhattak egy szerveren), kettőn a Hearthstone, négyen pedig az Unreal Tournament 2004. A konzolos teremben Mortal Kombat XL-lel, FIFA 16-tal és Guitar Hero Live-val, valamint kicsit később Just Dance-szel lehetett mókázni. 

Jó volt veletek megint, köszönjük, hogy ott voltatok. Figyeljétek a hivatalos Facebook oldalt, hamarosan új bejelentésekkel jövünk!

A GameNighton ezúttal a PC kapta a főszerepet: összesen 16 gépen lehetett játszani Call of Duty 2-vel, CS: GO-val,...

Posted by GameNight on Wednesday, March 30, 2016

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)