Hirdetés

Ilyen volt a GameNight Mad Max launch party (videó)

|

A múltheti GameNighton a Mad Max kapta a legfőbb szerepet, de mint mindig, most is számos más programmal készültünk. Nézzétek meg, milyen volt újra a Malomban!

Hirdetés

Nagyon régen nem jártunk már a Soroksári úti Malom bisztróban, ahol annak idején útnak indult a most már több mint két éve tartó GameNight rendezvénysorozat. Annak idején azért kellett váltanunk, mert egyszerűen kinőttük a helyet; most viszont megnyílt számunkra az alsó terem, így már kényelmesen elfért minden program, ami nélkül nem GameNight a GameNight - és még annál is több!

A már jól ismert felső szinten négy PlayStation 4 konzolon, valamint a főtámogatónk, a Gigabyte jóvoltából egy PC-n is ki lehetett próbálni a Mad Maxet, ami szerencsére minden platformon gördülékenyen fut. A játék hazai forgalmazója, a Cenega rengeteg ajándékkal készült, pólókat, sörbontókat, kártyapaklikat, tapadós tartót vihettek haza azok, akik a versenyek során elég ügyesek voltak, vagy épp a kvízben remekeltek. 

A felső szinten emellett egész este pörgött a múlthavi GameStar teljes játéka, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition is, a teraszon pedig mindvégig szüntelenül csattogtak a műanyag hangszerek, szokás szerint ment a zúzás a Guitar Heróval. Alul ismét ki lehetett próbálni az Oculus Riftet, rendeztünk egy Mortal Kombat X és egy FIFA 15 versenyt, a vállalkozó kedvűek táncolhattak egyet Just Dance-ben, és SakmaN kollégának köszönhetően kialakítottunk egy retro sarkot, ahol számos régi gépet próbálhattak ki a látogatók. Az est részeként továbbá tartottunk egy kerekasztal beszélgetést is, vendégünk ezúttal a GameDay Irodás Kiss Imi volt.

Nézzétek meg az összefoglaló videót, és kövessetek minket Facebookon is, hogy időben értesüljetek az újabb eseményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)