Hirdetés

Ilyen volt a júniusi GameNight (videó)

|

Batman: Arkham Knight, League of Legends, Guitar Hero, Oculus Rift és FIFA 15 is volt a júniusi GameNighton - meg persze rengeteg látogató és hasonlóan sok, rájuk váró nyeremény.

Hirdetés

Nyár van. Fontos ezt nyomatékosítani, mondjátok ki minél többször, akarjátok, hogy napsütés legyen, mert ahogy a The Witcher 3: Wild Hunt launch partyján, úgy a Batman: Arkham Knightén is borús volt az ég és nyomokban zuhogott az eső.

Ez mondjuk most véletlenül pont illett magához a játékhoz, ugyanis Gotham Cityben is szüntelenül zuhog, úgyhogy talán még örülhettünk is volna. Aminek viszont biztosan mindennél jobban örülünk, hogy a kellemetlen időjárás ellenére ismét rengetegen eljöttetek a margitszigeti ZIPPP klubba, és mindenki megtalálta a helyét: ki a 8 kiállított PlayStation 4 előtt, melyeken egész este a Batman: Arkham Knight pörgött, ki a League of Legends színpadnál (versenyzőként, kvízjátékosként vagy csak nézőként), ki pedig bent a teremben, ahol egyrészt PC-n futott az Arkham Knight (egy ASUS csúcsgépen, mindenféle hiba nélkül, tesszük hozzá), másrészt pörgött a Rock Band és a Guitar Hero, a FIFA 15, valamint ismét ott volt a mindig nagy érdeklődést vonzó Oculus Rift.

A versenyek között ismét volt kvíz Batman és League of Legends témában, melyen értékes ajándékok leltek új gazdát, de a legjobban azok jártak, akik mertek versenyezni. A LoL-osok RP-t és skint kaptak, a FIFA 15 és a Guitar Hero verseny győzteseit pedig nagyobb értékű ajándékokkal jutalmaztuk. Természetesen most is volt tombola, a nyertesek ASUS alaplapokat, Cooler Master perifériákat (és egy csinos női laptoptáskát a hozzá illő egérrel), Batman-relikviákat (az Arkham Knight hazai forgalmazója, a Cenega, illetve a Holdfényteam felajánlásából) vihettek haza, a tombola főnyereménye pedig egy komplett PC volt, amit a Radium.hu rakott össze. Ezeket mind-mind megnézhetitek az alábbi videóban, alatta megtaláljátok a további a rendezvényen készült képeket, és ne felejtsétek el lájkolni a GameNight facebook oldalát, hogy időben értesüljetek a további eseményekről!

A júniusi GameNight a Batman: Arkham Knightról szólt, de amatőr League of Legends versenyünk, a FIFA 15, a Guitar Hero é...

Posted by GameNight on Friday, June 26, 2015

Mindenkinek köszönjük, aki ott volt, hamarosan újra jelentkezünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)