Hirdetés

Ilyen volt a Star Wars Nap a GameStarral! (videó)

|

Hatalmasat buliztunk Magyarország Csillagok háborúja rajongóival az idei Star Wars Napon. Az Erő velünk van.

Hirdetés

A GameStar szerkesztősége tele van Csillagok háborúja rajongókkal, éppen ezért régi álmunk volt már, hogy csináljunk egy olyan rendezvényt, ahol méltóképpen megünnepelhetjük a nemzetközi Star Wars Napot

Sikerült. Az ide május 4-e örökké emlékezetes marad számunkra, mert ez volt az az év, amikor először ünnepelhettük együtt a Star Wars Napot Magyarország legnagyobb rajongóival. Köszönjük a Gigabyte-nak, a Holdfény Teamnek és a Cooler Masternek, hogy lehetővé tették ezt számunkra és persze mindenek előtt nektek, hogy ilyen felejthetetlenné varázsoltátok a rendezvényt. Még a hétfő ellenére is rengetegen voltunk, ráadásul a kis sith lovagoktól a tapasztaltabb jedikig mindenki eljött, ezzel is bizonyítva, hogy mennyire kortalan is Star Wars.

A GameNightról készült képeket a Facebook csoportunk galériájában találjátok, nézzétek végig őket és nyugodtan tageljétek be magatokat rajtuk. 

 

Köszönjük, hogy most is velünk tartottatok, májusban még egy GameNighttal készülünk számotokra. Hamarosan bejelentés, de annyit talán már most elmondhatunk, hogy ez az eddigi legnagyobb vállalkozásunk, ami régóta várt újításokkal dobja majd fel a magyar játékvilág házibuliját.

Ha nem akartok lemaradni, akkor figyeljétek a GameNight hivatalos Facebook oldalát és persze a GSO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)