Hirdetés

Ilyen volt régen a Microsoft Flight Simulator, és így fejlődött az évek során

|

A fekete fehér vonalaktól jutottunk el oda, hogy a Microsoft épp a generáció talán legszebb játékát készül kiadni.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator sikertörténete 1982-ben indult, de akkor természetesen még messze volt a játék attól az elképesztő élménytől, amit az idei verzió nyújt majd. Persze akkoriban mindenki úgy érezhette magát, ahogy mi most a lenyűgöző képeket nézegetve. A fejlesztők kitettek egy kis történelmi visszatekintőt, ami megmutatta, hogy mik voltak azok a szerény alapok, amik megágyaztak a széria sikerének.

Hirdetés

Ugyan én messze vagyok egy szimulátor vagy repülőgép rajongótól, azt még én is elismerem, hogy milyen elképesztően kemény munka lehetett eljutni a mai Flight Simulator fotórealisztikus látványvilágához. A repülők és az alattuk elterülő világ szinte kiugranak a monitorból, de nem volt ez mindig így, ezt pedig ti magatok is láthatjátok az alábbi trailerben:

A Microsoft Flight Simulator megjelenés 2020. augusztus 18-án lesz esedékes PC-re, és valamikor később Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)