Hirdetés

Ilyenek lehetnek a dobozos Xbox Series X játékok új borítói

|

Úgy tűnik, hogy a Microsoft átterveztette a fizikai kiadások dizájnját.

Hirdetés

Az Xbox + Bethesda Showcase volt az eddigi E3 2021-es bemutatók közül a legizgalmasabb: Phil Spencerék tényleg csak minimális mennyiséget szövegeltek, és átengedték a teret a bejelentéseknek, trailereknek, gameplay videóknak. Ütős műsort hoztak össze, amelynek részeként a Microsoft Flight Simulator is feltűnt, és konzolos megjelenési dátumot kapott. Ezzel kapcsolatban történt egy nagyon érdekes felfedezés.

Hirdetés

Wario64 Twitteren mutatott rá, hogy a Microsoft Flight Simulator Xbox Series X változatának dobozos változata előrendelhető a Best Buynál, de ami ennél a hírnél sokkal különlegesebb, az az, hogy felhívta a figyelmet a megváltozott, áttervezett borítóképre (alul baloldalon a régi, jobbon az új). Sokkal letisztultabbnak tűnik így az összkép. Mielőtt minden Series S-tulaj lesápadna, hogy miért nincs feltüntetve a borítón a konzol logója, a válasz egyszerű: abban nincs lemezmeghajtó, ezáltal lemezes kiadásokat sem fog kapni.

Tartsátok észben, hogy ez még nem a Microsoft hivatalos megerősítése, csupán egy bolt adatlapjának illusztrációja, így arra is ugyanannyi esély van, hogy ilyen borítóval fognak a boltok polcaira kerülni az Xbox Series X játékok, mint arra, hogy nem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)