Hirdetés

Ilyenek lennének a The Witcher 3 karakterei Unreal Engine 5-tel

|

Geralt, Yennefer és Triss is prezentálja a grafikus motor erejét.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt kultikussága és a csalódást keltő Cyberpunk 2077 miatt a rajongók türelmetlenül várják, hogy a CD Projekt RED haladjon a következő The Witcher játékkal, amelyről még semmit sem tudni azon kívül, hogy az Epic Games új grafikus motorjával, a lenyűgöző dolgokra képes Unreal Engine 5-tel valósul meg. A projekt még nagyon korai szakaszban van, de a stúdió pénzügyi vezetője, Piotr Nielubowicz megerősítette májusban, hogy a fejlesztés rendben zajlik

Az Unreal Engine 5 képességeit próbálgatva már újjávarázsolták a Max Payne-t, megálmodták a Sekiro: Shadows Die Twice folytatását, és elképzeltek egy A Gyűrűk Ura játékot is, ezúttal pedig a CG Adventures játszott el a gondolattal, hogy milyenek lennének a The Witcher 3: Wild Hunt főbb karakterei, ha rájuk engednék a motor egyik új funkcióját, a MetaHuman Creatort.

Hirdetés

Ez még élethűbb arckifejezéseket, mimikát, részleteket kölcsönöz a karaktermodelleknek, noha egyelőre még csak korlátozott mértékben lehet ezeket próbálgatni. A CG Adventrues azonban így is megpróbálta kihozni, amit lehetett Geraltból, Yenneferből, Olgierdből és Trissből, akik ugyan nem teljesen hasonlítanak a játékbeli önmagukra, de képzeljük el, hogy több opcióval milyen eredményt lehetne elérni, ha esetleg a CD Projekt RED úgy döntene, hogy benne legyenek a The Witcher 4-ben: 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti minek örülnétek: ha Geralték visszatérnének vagy ha egy általatok kreált karakterről szólna az új játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)