Hirdetés

Ilyenek lesznek az EA next-gen játékai

|

Hajnalban lezajlott az EA Play, melyben a cég ugyan sok mindent nem mutatott a következő generációs felhozatalából, de pár jelenettel azért bepillantást engedtek futó projektjeikbe.

Hirdetés

Kifejezetten szomorúak vagyunk, hogy idén elmaradt az E3, legfőképpen azért, mert a kiadók és gyártók eddigi konferenciáin látszik, hogy még keresik az utat, hogyan lehetne digitálisan pótolni az eddigi színes-szagos eseményeket. A tegnapi EA Play Live-tól is jóval többet vártunk, így, hogy nyakunkon a következő generáció megjelenése, de a jelek szerint a cég még nem áll készen, hogy leleplezze készülő játékait. 

Hirdetés

Kicsit olyan érzésünk van, mint a népmesében: kaptunk is bejelentést, meg nem is; Battlefield is volt, meg nem is; mutattak is Dragon Age-et, meg nem is. Az egyik legidegesítőbb E3-as bejelentés-szerűség, amikor egy stúdió lelkesen kódoló embereket mutat, emellett néhány jelenetet készülőfélben lévő játékokból, közben pedig hangsúlyozzák, hogy valami nagyon fontos munka folyik a háttérben. Az EA ezt egyszer évekkel ezelőtt már eljátszotta, mikor hozzájuk kerültek a Star Wars játékok jogai, most pedig ismét sikerült egy kifejezetten semmitmondó videóval előállniuk.

Az EA egyik vezetője, Laura Miele beszélt arról, hogy jelenleg több fejlesztőstúdiójuk is azon dolgozik, hogy kihasználják a következő generációs konzolok által kínált lehetőségeket. Név szerint a Criteriont említette, ehhez aláfestésül pedig láthattunk pár gyönyörűen lemodellezett versenyautót, ami jó eséllyel egy új Need for Speed készültére utalhat. Többet vártunk-e ennél a délutáni NFS hype fényében? Igen!

Szó esett még a BioWare-ről, akikről már évek óta pletykálják, hogy egy új Dragon Age epizódon dolgoznak, a fantasy beütésű képsorok pedig ezt látszanak alátámasztani. Mivel leginkább csak tájképeket kaptunk, így jó eséllyel még évekre lehet a közkedvelt RPG-széria következő része. 

Végül a DICE neve hangzott el, a stúdió lelkes jellemzése alatt pedig korábbi Battlefield játékok képkockáit láthattuk, valamint egy nagyon rövid bepillantást egy, az új konzolokon futó tech-demóba, melyben talán világháborús környezetet láthattunk, de erre azért nem mernénk megesküdni. Az egészen biztos, hogy a fejlesztőcsapat már a következő, 2021-ben megjelenő Battlefielden dolgozik, hiszen saját bevallásuk szerint is ezért fejezték be a tartalmi csomagok gyártását korábbi játékaikhoz. 

Ti mit látnátok szívesen következő generációs konzolokon az EA-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)