Hirdetés

Imádják a játékosok a Modern Warfare 2 új kütyüjét a camperek ellen

|

A lesből gyilkolászók rémálma a drill charge, a Modern Warfare 2 közösség pedig boldog.

Hirdetés

Nem meglepő módon hatalmas sikernek örvend a néhány napja elérhető Call of Duty: Modern Warfare 2, ami a 2019-es epizód folytatása, annak minden jó tulajdonságával és további újításokkal. Ugyan a fejlesztők nem tudtak maradéktalanul mindenkit kiszolgálni, az idei epizód kampánya is nagyon erős, a többjátékos rész pedig pontosan az, amit elvártunk az elődje ismeretében.

Van a multinak egy része, ami az idei évben, a klasszikus recept ellenére mégis nagy változáson esett át. Az évtizedek óta jól ismert camperek száma jelentősen csökkent a játék új eszközének köszönhetően.

Ha te is azok közé tartozol, akik nem bírják elviselni az egyhelyben ülő, és onnan kill streakeket farmoló játékosokat, van egy jó hírünk. A Modern Warfare 2 multijának egyik fontos újítása a drill charge, ami egy nagy robbanóerejű töltet, ami belefúródik, vagy áthatol a falakon, mielőtt felrobban.

Hirdetés

Így leírva okkal gondolhatjátok, hogy ennek a telepítéséhez pontos célzás és gondos előkészítés szükséges (mint például a Rainbow Six: Siege hasonló eszközénél), itt azonban nincs erről szó. A multiban egy pillanat alatt kézbevehető a cucc, ami távolról is használható, tehát még csak oda sem kell mennünk a falfelülethez, aminek berobbantanánk a túloldalát.

Ha van tehát valaki, aki egy jól védhető sarokban ül, esetleg valamilyen más, nehezen megközelíthető pozíciót vett fel, a drill charge-dzsal egyszerűen hatástalanítható, de azért a célpont sincs teljesen kiszolgáltatva. A Modern Warfare 2 felülete is figyelmezteti a veszélyben lévő(ket) a detonációra és hanghatás is kíséri, szóval aki gyorsan tud reagálni, akár túl is élheti a találkozást. Így vagy úgy, de az eszköz elhárítja a camper problémát.

A drill charge legjobb tulajdonsága, hogy nem csak falakra és egyéb felületekre, hanem konkrét célpontokra is rátapad, ha tehát szembe találkozol egy ellenféllel és nincs más kéznél, ezzel is simán bárki hatástalanítható (vagy akár több célpont), és még viccesen is néz ki az egész eseménysor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)