Hirdetés

Imádják az Elden Ring fura ellenfelét a rajongók

|

Ugyan nem épp szalonképes, amire sokakat emlékeztet az Elden Ring egyik ellenfele, de így is rendkívül jól szórakoznak rajta a leendő játékosok.

Hirdetés

Februárban (egészen pontosan 25-én) jelenik meg az Elden Ring, mely szerkesztőségünk szerint is az év egyik, ha a legjobban várt játéka. Ezért nem meglepő, hogy a sokan a játék zárt hálózati tesztjéből kikerült minden kis tartalommorzsát szeretnének felcsipegetni, annyira izgatottak már a FromSoftware következő alkotása miatt.

A hét egyik népszerűbb bejegyzése a játék reddites közösségében szintén innen származik, és az Elden Ring egyik ellenfeléből csinált sztárt néhány percre.

Hirdetés

Ahogy a lenti posztban láthatjátok, a videón egy kőgömbökből álló szörny a főszereplő, aminek rendkívül érdekes mozgási formákat és támadásokat találtak ki az Elden Ring dizájnerei és animátorai, ezzel pedig hamar belopta magát a játékosok szívébe ez a legyőzendő lény. De ahogy a videó felett látható címből kiderül elég hamar, a játékosok nem tudtak ellenállni a késztetésnek, és többen kommentben is leírták, hogy bizony a szörny modellje nagyban emlékeztet egy szexuális segédeszközre. Ezzel együtt sok más jó hangulatú hozzászólás is gyűlt a poszt alatt.

"Imádom őket, olyan bugyuták és ostobák!"

- lelkendezett a szörnyek láttán az egyik kommentelő.

"Néhány közülük csak állt és lazult, és mind egy irányba nézett. Imádom őket. Nagyon kis bohókásak."

- írta egy másik.

Persze voltak olyanok is, akik emlékeztettek, hogy a mókás kinézetük ellenére valószínűleg ezek a lények is ádáz ellenfelek lehetnek az Elden Ringben.

"Addig lesz csak ilyen jó kedvetek, hogy »Jaj, milyen kis buták, imádom őket!«, amíg egy sötét barlangban vagytok, egyedül a legnagyobb roly-poly szörnyeteggel, amit valaha láttatok, ami a kis porontyait köpködi ki magából, aztán eljár egy kánkánt a hullátokon"

- szólt a kommentje.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hangulat tehát csodás az Elden Ring subredditen, az optimizmusra pedig Csirke tavalyi előzetese alapján minden okunk meglehet. Ha pedig hosszúnak érzitek a megjelenésig  hátralévő bő egy hónapot, csak nézzétek meg a legutóbbi trailert, hadd fájjon csak még jobban a várakozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)