Hirdetés

Imádni fogják a rajongók a The Crew Motorfest új funkcióját

|

Váratlan, ám annál kellemesebb meglepetéssel kedveskednek a fejlesztők az előző rész játékosainak.

Hirdetés

Január végén harangozta be a Ubisoft, hogy háromrészessé bővül a The Crew széria, amelynek ugyan sosem sikerült kiteljesednie a Forza Horizon árnyékában, de azért megvan a maga lelkes rajongótábora, amely vélhetően alig várja már, hogy felszántsa az aszfaltot és sártengerben dagonyázzon O'ahun, Hawaii harmadik legnagyobb területű szigetén.

A Ubisoft Ivory Tower alkotása ugyanúgy egy fesztivál köré épül majd, mint a Playground Games imént említett szériája, emiatt aztán végképp elkerülhetetlen lesz az összehasonlítás. Van viszont egy funkció, ami a The Crew Motorfest javára billentheti a mérleg nyelvét.

Hirdetés

Az Insider Gaming derítette ki, hogy a Project Orlando munkacímen futott harmadik felvonást valójában a The Crew 2 kiegészítőjének szánták, aztán idővel önálló címmé nőtte ki magát, valahogy úgy, mint az Assassin's Creed Mirge, amelynek a Valhallát kellett volna még tartalmasabbá tennie. Mindenesetre ennek köszönhetően kapnak lehetőséget arra a játékosok, hogy az előző részből importálják a megszerzett járgányokat és tartozékokat, így nem kell teljesen elölről kezdeniük mindent. Ha helyesek a portál értesülései, akkor a járművek 80-90 százaléka származhat a The Crew 2-ből. Szám szerint 566 különböző modellről van szó, de ebbe beletartoznak a motorkerékpárok, a motorcsónakok és a repülők is.

Szerencsére nem kell már sokat várnunk, hogy megismerjük a részleteket és kiderüljön, mi igaz az imént leírtakból, mivel a Ubisoft megerősítette, hogy a The Crew Motorfest felbukkanására is számíthatunk a június 12-i Ubisoft Forwardon. Várhatóan a megjelenési dátumot is ekkor árulja majd el a kiadó.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)