Hirdetés

Íme a Diablo 4 új kasztja, a Rogue

|

A Blizzconon jelentették be, hogy egy régi kedvenc is csatlakozik a következő Diablóhoz.

Hirdetés

Rég nem hallottunk már a Blizzard ördögi szériájáról, ám elérkezett az idő egy kis helyzetjelentéshez. A vállalat igyekszik mindenkit boldoggá tenni a Diablo 4-gyel, így a korábban leleplezett Barbarian, Sorceress és Druid kasztok mellé jön a Rogue is - derült ki az idei BlizzConon. A berögzülések ellenére a Rogue nemcsak egyfajta módon lesz majd használható, a fejlesztők szerint igazodni fog a játékstílusunkhoz. 

Hirdetés

Az eredeti Diablóban a Rogue a távolsági harc szakértője volt, és a negyedik részben is lesz rá lehetőség, hogy ilyen módon küzdjünk vele, de a rajongók meg fogják találni benne a Diablo 2: Lord of Destruction Assassinját és a Diablo 3 Demon Hunterjét is, szóval bőven lehet majd árnyalni a kasztot. Az alábbi trailerben nem csupán filmszerű bemutatást kap a Rogue, de gameplay jeleneteket is mutatnak:

Az ötödik kasztra egyelőre nem derült fény. Persze a Blizzardnak bőven van még ideje bemutatni, hiszen 2022-nél előbb nem valószínű a Diablo 4 megjelenése.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)