Hirdetés

Íme a Hitman 3 első helyszíne, Dubai

|

A 47-es ügynök ismét kénytelen lesz körbeutazni a világot, mi pedig örömmel fogjuk elkísérni.

Hirdetés

Fantasztikus játék lett a 2016-os Hitman, aminek élményéből még többet kínált a 2018-as Hitman 2, és most jön a World of Assassination trilógia lezárása, a minden szempontból tökéletesen elnevezett Hitman 3. Bár a sztori az előző két játékban egészen kaotikus és nehezen értelmezhető volt, most több hangsúlyt fektetnek erre, de a játékmenet a régi marad.

Hirdetés

Hat helyszínre látogathatunk majd el, melyek mindegyike elérhető lesz a 2021. januárra várható megjelenéskor. Ezek közül egyet lepleztek le eddig: az Egyesült Arab Emírségek fővárosa, Dubai (vagy magyaros átírással Dubaj, de ha így írnánk, nehezebben találnátok ide Google-ből) csodálatos felhőkarcolóiban bóklászhatunk, és alighanem lehetőségünk nyílik ejtőernyővel átjutni egyik épületből a másikba. Bár konkrétan nem említették, jó eséllyel nem marad ki a világ legmagasabb épülete, a Burj Khalifa, és láthatjuk a videóban a Cayan Towert is.

Sajnos ha hasonlóan egzotikus(abb) területeket válogattak össze, valószínűleg megint nem nyírhatunk ki senkit a Hotel Gellért virtuális másában, de azért reménykedünk, hátha az úticélok egyike lesz Budapest is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)