Hirdetés

Íme a MindsEye, a GTA atyjának vadonatúj, részben Magyarországon készülő játéka

|

Leslie Benzies bemutatta új játékát, ami az "Everywhere-en belül" lesz elérhető.

Hirdetés

Mivel évekig nem tudtuk, mi lesz az az Everywhere, amit a Rockstar Gamesből kiváló Leslie Benzies új csapata, a budapesti irodával is rendelkező Build a Rocket Boy fejleszt, és a legutóbbi bemutató után sem lettünk sokkal okosabbak, az sem meglepő, hogy a most kiadott sajtóközlemény is ködös kissé.

Ami biztos, hogy bejelentették a MindsEye-t, egy pörgős, AAA-költségvetésű, jövőben játszódó, összeesküvés-elméletekkel és kegyetlen új technológiákkal átszőtt, történetközpontú akció-kalandjátékot, ami... nos, "az Everywhere-ben lesz elérhető."

Hirdetés

A Build a Rocket Boy a közleményben többször is kihangsúlyozta,  hogy a MindsEye és az Everywhere két különálló, AAA-szintű termék, és utóbbit már idén megkapjuk, előbb PC-n, utána más platformokon. Néhány külföldi újságírónak volt lehetősége ellátogatni az edinburgh-i irodába, beszámolóik alapján az Everywhere egy közösségi tér, illetve egy minijátékokkal teli platform lesz, amely "végtelen lehetőséget kínál", a játékosok akárkivé válhatnak és saját útjukat igazgathatják, építhetnek és felfedezhetnek, portálokon át új világokba repülhetnek, virtuális koncerteken vehetnek részt, különböző biomokat járhatnak be. Ebbe építik bele az epizódokra bontott MindsEye-t, lényegében úgy, mint az Epic a Fortnite-ba a Save the World módot.

Teaser videó is van, ami segít képet kapni arról, milyen élményre számíthatunk, és a látványt is megvillantja. Izgalomba jöttünk tőle, még ha nem is tiszta minden részlet.

Képek is érkeztek:

Hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)