Hirdetés

Íme a mod, ami Silent Hillt csinál a Fallout 4-ből

|

A Whispering Hills egy teljesen új és ugyanakkor ismerős élménnyé változtatja a Bethesda RPG-jét.

Hirdetés

A Silent Hill rajongóknak lesz mivel játszaniuk a hétvégén: Mangaclub befejezte és kiadta a Fallout 4 modjának első fejezetét. A Whispering Hills egy teljes átalakítást kínáló mod, amely nettó rémálommá változtatja a Bethesda posztapokaliptikus szerepjátékát. A világot fura köd veszi körül, ijesztő hangok jönnek mindenhonnan, és igen, egy-két Pyramidheadbe is belefuthatsz a kaland során.

A Whispering Hills gyakorlatilag lecseréli Commonwealth minden háttérhangját, és 10 különböző köd hatással dúsítja fel az időjárás készletet. A különböző effektek mellett új küldetések, új NPC-k és egy új világ is bekerül a moddal.

Hirdetés

Valahogy így kell elképzelni az élményt:

A Whispering Hills telepítéséhez szükséges fájlokat itt találjátok. Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)