Hirdetés

Íme a Mortal Shell játékmenetének első 40 perce

|

A trailereket követően végre egy részletesebb és hosszabb betekintést kapunk a Cold Symmetry játékába.

Hirdetés

Idén fog megjelenni a Cold Symmetry fejlesztőcsapat legújabb alkotása, a Mortal Shell, amely játékmente és hangulata is a Dark Souls szériára emlékeztetheti a stílus rajongóit. A júniusi gameplay trailert követően pedig már betekintést nyerhetünk a játékba, közte fegyverekkel, bossokkal és Shell képességekkel.

Hirdetés

Az egyelőre béta verzióban működő Mortal Shellt többen is kipróbálhatták, és a Fextralife csapata osztott meg közel 40 percet a történet elejéről. Így végre mozgás közben láthatjuk az akció-RPG harcrendszerét és minimális ízelítőt kapunk a cselekményből. Nézzétek meg ti is alább.

A Mortal Shell valamikor idén fog megjelenni PC-re (az Epic Games Store-ban), PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)