Hirdetés

Íme a World of Warcraft: Shadowlands gyűjtői kiadása, indul a béta is

|

A Blizzard a World of Warcraft: Shadowlands mai streamje során azt is megígérte, hogy semmiképp nem fog csúszni a kiegészítő.

Hirdetés

Egy nagyobb halasztást követően ma délután megtartotta a Blizzard a World of Warcraft: Shadowlandsre fókuszáló rövid prezentációját, melynek keretében pontos megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk, de a fejlesztők azt ígérték, 2020 őszén belevághatunk majd a kalandokba.

Hirdetés

A béta már a jövő héten elindul (a meghívókat is akkor kezdik el kiküldeni azoknak, akik ezt a Battle.net oldalán a fiókjuknál engedélyezték), viszont ahogy az lenni szokott, az ennek keretében elért eredményeink nullázódnak, ha élesedik a kiegészítő. A tesztidőszak alatt a minden újrajátszásnál átalakuló, Torghast nevű dungeont már korlátlanul pörgethetjük, és egészen az új szinthatárig fejlődhetünk.

A gyűjtői kiadás egy lentikuláris borítót, egy nagy művészi albumot, egy egérpadot, egy kitűzőszettet, egy digitális állatkát és 30 napnyi játékidőt tartalmaz.

Az adást alább nézhetitek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)