Hirdetés

Íme az Angry Birds fejlesztőinek Flappy Bird-klónja

|

Amikor azt hittük, hogy végre véget ér a Flappy Bird mánia, akkor a világ másik leghíresebb madarainak kitalálója is beszáll a ringbe. Ez itt a Retry.

Hirdetés

Személy szerint összesen négy percet játszottam az egy Flappy Bird klónnal, amit pont Kaci csinált nekem. Ez pontosan négy perccel volt több, mint az ajánlott mennyiség.

Azóta is még rengeteg klón látott napvilágot, de arra nem számítottunk, hogy pont az Angry Birds alkotói, a Rovio áll elő valami hasonlóval. A Rovio mostanában nem csak játékfejlesztéssel foglalkozik, hanem megnyitotta a külső fejlesztők munkáit kiadó Rovio Stars-t, illetve most LVL11 néven egy új részleg is nyílt a cégnél, ami a belső projektekre és prototípusokra koncentrál.

"Van egy csomó olyan játékunk, amik nem illenek bele az Angry Birds brandbe, vagy nem feltétlenül azok a címek, amiket az emberek az Angry Birds fejlesztőitől várnának" - mondta a cég alelnöke, Jamie Laes.

Az első LVL11 által kiadott csoda, a Retry. Egy free-to-play Flappy Bird szerű játék, amiről inkább nem is írnék semmit. Nézzétek meg a videót.

A Retry már sok területen elérhető, de hamarosan az egész világon letölthetővé válik. Hát, ez van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)