Hirdetés

Íme az Origin legújabb ingyenes játéka, pattanjatok a volán mögé

|

Electronic Arts az On the House akciósorozat következő állomásaként most az autós címek szerelmeseinek kedvezett.

Hirdetés

Korábban már megkaptunk teljesen ingyenesen olyan csodákat is Electronic Arts jóvoltából mint a Command & Conquer: Red Alert 2, most pedig egy újabb játék tölthető le díjmentesen az Origin rendszerből. Boldog nap a mai, őszinte mosollyal nyomhat rá a letöltés gombra a Need for Speed széria bármelyik rajongója. 

Az EA nem csak elindította a PC-s Origin Access névre keresztelt előfizetéses szolgáltatását, hanem tovább folytatja az On the House programot is. Utóbbinak köszönhetően most a 2012-es Need for Speed: Most Wanted vált elérhetővé. Ha pont ez a Need for Speed rész hiányzott eddig a gyűjteményetekből, akkor itt a vissza nem térő alkalom a pótlásra. A játékot erre a linkre kattintva szerezhetitek meg, mindehhez csupán arra lesz szükség, hogy rendelkezzetek Origin fiókkal. 

Ti örültök, hogy pont erre a játékra esett az EA választása? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)