Hirdetés

Íme bő negyedóra a The Last of Us Part I játékmenetéből

|

Közeledik a Naughty Dog remekművéből készült remake megjelenése, ideje ráhangolódni a játékra.

Hirdetés

Már csak egy hét választ el bennünket a The Last of Us Part I premierjétől, és végre kezünk közé kaparinthatjuk a Naughty Dog 2013-ban megjelent akció-horrorjának felújított, PlayStation 5-re optimalizált kiadását. A remake néhány nappal ezelőtt kapott egy előzetest is, ami igencsak spoileres azok számára, akik mostanáig nem ismerték a játék történetét, de a rajongók nagyon lelkesen fogadták.

Néhányan, akik már hozzájutottak, igyekeznek a megjelenés előtt a lehető legtöbbet megosztani a játékról, így tett a Tahiday nevű videós is, aki a saját YouTube-csatornájára töltött fel bő negyedórányi játékmenetet a The Last of Us Part I-ből.

Hirdetés

Ennek köszönhetően láthatjuk, hogyan festenek mozgás közben a felújított karakteremodellek, és mennyire erős a játék atmoszférája. Igaz, a videós csak a prológust tette közzé, ám az értelemszerűen spoileres, ezért akik még nem ismerik a sztorit, és inkább személyesen szeretnék majd megtapasztalni a drámai pillanatokat, jobban teszik, ha kétszer is meggondolják, mielőtt a lejátszásra nyomnak.

The Last of Us Part I mához egy hétre, vagyis szeptember 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, illetve a Naughty Dog megerősítette, hogy a konzolos debütálást követően hamarosan érkezni fog PC-re is.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)