Hirdetés

Íme, így fog kezdődni a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

|

A Microsoft bemutatta nekünk a játék elejét, és kaptunk egy megható összeállítást is a GSC Game World fejlesztőinek helyzetéről.

Hirdetés

Szörnyű következményekkel járt Oroszország ukrajnai inváziója, ami még a videojáték-ipar egy ismert stúdióját sem hagyta érintetlenül. A kijevi székhelyű GSC Game World, vagyis a közkedvelt S.T.A.L.K.E.R. sorozat fejlesztőcsapata alaposan szétszéledt, és a háború közelsége miatt sokan más helyről dolgozva voltak kénytelenek folytatni a munkát.

A Microsoft bemutatott nekünk egy összeállítást arról, hogyan élték meg az ukrán stúdió fejlesztői a háború kitörését. Szép számmal akadtak olyanok, akiknek a látszólag hangulatos irodát jóval komorabb helységekre kellett lecserélniük, de a csapat több tagja is félrerakta a videojátékos teendőket, hogy akár a katonaságot segítve harcoljon az orosz agresszorok ellen.

Hirdetés

A szomorú fejlesztői naplónak beillő videó tényleg jól bemutatja, milyen hatással volt a GSC Game World munkájára és mindennapjaira az invázió. Később aztán picit vidámabb vizekre eveztünk, ugyanis egy másik videóban azt is láthattuk, hogyan fog kezdődni a tervek szerint jövőre debütáló S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Ti várjátok már az ukrán csapat játékát?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)