Hirdetés

Íme minden, ami az októberi PlayStation State of Play során előkerült

|

Húsz perces műsorban mesélt a PlayStation közelgő újdonságairól.

Hirdetés

Szeptemberben egy nagyobb, 40 perces műsorral köszönt be a Sony, melynek során előkerült a God of War Ragnarök, a KotOR remake-je, az Uncharted 4 és The Lost Legacy csomagja, ami PC-re és PS5-re jön, és még sok minden más - a kiadó rendesen odatette magát. A mai előadás főleg az indie fejlesztők újdonságaikra fókuszált, azok közül sem a legütősebbekre, de azért összegyűjtöttük alább, miről maradt le az, aki az alvást vagy bármi egyéb elfoglaltságot választott.

Hirdetés

A linkekre kattintva a friss trailerekhez juthattok, nézzetek bele egyik-másikba, hátha a szöveg nem hozza meg a kedveteket, de a videó láttán olyan erővel püfölitek az előrendelés gombját, hogy beleszakad.

  • Megismerhettünk egy hősközpontú, erősen ázsiai multis akciójátékot: a Deathverse: Let it Die jövőre jön PS4-re és PS5-re.
  • A We are OFK egy egyedi látványvilágú, rajzfilmszerű játék lesz, középpontban az OFK indiepop zenekarral. Öt részből fog állni, és a banda történetét meséli el. PS4-re, PS5-re és PC-re jön jövőre.
  • Ingyenes frissítést kap a Bugsnax, The Isle of Bigsnax néven. Egy olyan szigetre látogathatunk el, ahol óriási bugsnaxek élnek. Saját lakásunkat újradekorálhatjuk, és új kalandokra indulhatunk.
  • Hallatott magáról a Five Nights at Freddy's: Security Breach. Szabadon feltérképezhetjük a pizzériát, ahol a brutális állatrobotok garázdálkodnak, és legalább egy testébe mi is beszállhatunk. December 16-án jön.
  • November 23-án érkezik a Death's Door PS4-re és PS5-re, az előrendelőknek ingyen jár a Titan Souls.
  • Jön egy új karting játék, a KartRider: Drift, ami műfajának tipikus elemeit hozza, nagy mértékű testreszabhatóság kíséretében. Ingyenesen lehet majd játszani, a bétára bárki regisztrálhat.
  • A The King of Fighter XV-öt a PlayStationnel rendelkező játékosok kipróbálhatják a megjelenés előtt egy online béta keretében. November 20-án indul hajnali 4-kor és 22-én délután 4-ig tart, nem kell hozzá PS Plus.
  • A First Class Trouble-ben magukat embernek álcázó, gyilkos robotok vagy túlélők szerepében kalandozhatunk egy hajón. Az animációkon lehetne még dolgozni, de a játékmenet nem tűnik rossznak, van egy erős Among Us utánérzése. November 2-án jelenik meg, és a PlayStation Plus előfizetői mind a PS4-es, mind a PS5-ös változatot ingyen megkapják.
  • Monumentális, szintén erősen ázsiai beütésű RPG lesz a Star Ocean: The Divine Force, ami 2022-ben jelenik meg PS4-re és PS5-re.
  • Végül pedig elmondták, hogy milyen lesz a Little Devil Inside játékmenete. A főszereplőt a környezet és az élet is mindenféle kihívások elé fogja állítani. PS4-en és PS5-ön is játszhatunk majd vele.

Akár tetszett a felhozatal, akár nem, gyertek október 31-én a PlayStation 5 szülinapját ünneplő GameNightra, ahol kiváló PS5-ös játékokban szervezünk versenyeket, egyebek mellett egy Dualsense kontroller, éves PlayStation Plus előfizetés, és játékok is gazdára találnak.

Ha visszanéznétek az adást Kacival, alább tehetitek ezt meg:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)