Hirdetés

Íme pár példa, hogyan lehet házilag dekorálni a PlayStation 5-öt

|

Ma hozzánk is megérkezik a Sony új konzolja, máshol viszont már egyedivé is varázsolták őket.

Hirdetés

Nem zökkenőmentes az újgenerációs rajt. Az általános készlethiány mellett érkeztek beszámolók különböző problémákról is mindkét masina esetében, és a PS5-nél több mint 100 PS4-es játék futtatásával gond van, viszont a kellemetlenségek ellenére a tesztek alapján mindkét vállalat megalkotta az eddigi legjobb konzolját - sőt, a DualSense esetében a legjobb kontrollert is.

Videón keresztül már nálunk is láthattátok, hogyan néz ki a PlayStation 5, amelyet letisztult formák és a fehér-fekete-kék színek kombinációja jellemez, ám aki szerettet volna változtatni a gép kinézetén, az csak az egyedi oldallapokban bízhatott, amíg azt meg nem vétózták a vállalat jogi képviselői. 

Hirdetés

Persze az ügyes kezű felhasználók nem engedik el olyan könnyen az álmaikat, így a Redditen sorra bukkantak fel a házilag kivitelezett megoldások. Hawkijustin például az autóknál használt Plastidip festék segítségével a fehér bestiából matt fekete vadállatot varázsolt: 

Nem kevésbé érdekes Craayons munkája sem, aki az alap fehéret meghagyta ugyan, viszont feldobta narancssárgával, valamint egy nagy PlayStation logóval és koponya mintával. 

Érthető módon volt, akit a konzol nyitócímeként megjelent Marvel's Spider-Man Remastered/Miles Morales ihletett meg, így akarshbansal11 a Pókember-témának szentelte a saját példányát. Nem hibáztatjuk. 

Említést érdemel az alábbi egyedi DualSense is, amelyet Yakuza83 feketének álmodott meg és kicserélte a gyári kontroller színtelenné tett gombjait DualShock 4-es dizájnúakra - megjegyzése szerint az eszköz funkcionalitását egyik megoldása sem veszélyeztette.

Alapvetően óva intünk mindenkit attól, hogy házi praktikákkal essen neki a saját példánya kicsinosításának, már csak a garancia veszélyeztetése miatt is. Ha nem bontjátok meg durván a konzolt, valószínűleg nem lesz baj, de jobb, ha alapvetően a matricázásnál maradtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)