Hirdetés

Immár az Xbox Series S dobozát is megcsodálatjuk

|

Nem sokkal az Xbox Series X dobozának fotói után már azt is megnézhetjük, milyen csomagban vihetjük majd haza a kistesót idén novemberben.

Hirdetés

Pár napja kiderült, milyen dobozban cipelhetjük majd haza novemberben az Xbox Series X konzolokat. Biztosan akadnak azonban közöttetek olyanok is, akik inkább a nemrég bejelentett Xbox Series S-re csapnának le, mivel nem tudnak ellenállni a kisebb konzol meglehetősen kedvezményes árának. Nos, az ebbe a csoportba tartozó jövendőbeli vásárlóknak is tudunk végre mutatni egy dobozképet.

Hirdetés

Ahogy azt sejteni lehetett, az Xbox Series S egy fehér dobozt kapott, amelyen a konzol egyik legfurább (és persze legszembetűnőbb) jellegzetességét, a fekete szellőzőnyílást emelték ki a grafikusok. Nektek hogy tetszik a végeredmény? 

Az Xbox Series S és Xbox Series X konzolok november 10-én fognak megjelenni, nálunk 113 999 forintos, illetve 184 999 forintos áron találhatjátok meg őket a boltok polcain. A két konzolt ebben a videóban hasonlítottuk össze nemrég.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)