Hirdetés

Immár szinte biztos a Need For Speed: Hot Pursuit Remaster érkezése

|

Korábban viszonteladók leplezték le a játékot, most egy korhateárbesorolási adatlapon tűnt fel a Need For Speed: Hot Pursuit Remaster.

Hirdetés

Már júniusban érkeztek hírek arról, hogy az Electronic Arts és a Criterion Games dolgozik a 2010-ben kiadott Need for Speed: Hor Pursuit felújított változatán, augusztus közepén pedig már egyes viszonteladóknál, például a brit Amazonnál is felbukkant listázott termékként a Need For Speed: Hot Pursuit Remaster. Most újabb nyomra bukkant a Video Games Chronicle.

Kiszúrták ugyanis, hogy a koreai korhatárbesorolásért felelős szervezet hivatalos weboldalán is feltűnt a Need For Speed: Hot Pursuit Remaster. Ennek tükrében elég valószínű, hogy maga a megjelenés sincs már vészesen messze. A korábbi Amazon-féle szivárgás alapján november 13-i startra számíthatunk, de hivatalos források egyelőre még semmit sem erősítettek meg az újrakevert játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A Need for Speed: Hot Pursuit eredetileg 2010-ben jelent meg, és kifejezetten jó, 9 pont körüli értékeléseket kapott a legtöbb médiumtól (86, 89 és 88 ponton áll a Metacriticen a játék PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon). Az eredeti verziót is az a Criterion Games fejlesztette, aki elvileg most a remasteren is dolgozik, így értő kezekbe kerül ez a klasszikus NfS epizód. Ez volt egyébként a sorozat első olyan része, amiben felbukkant az Autolog nevű közösségi funkció, amely segítségével könnyedén összemérhettük eredményeinket játékbéli pajtásainkkal, illetve versenyezhettünk velük. 

A Need For Speed: Hot Pursuit Remaster elvileg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)