Hirdetés

Immortal Cities: Children of the Nile Enhanced Edition készül

|

A Tilted Mill Entertainment azon kevés fejlesztőcsapatok egyike, akik évek múltán is pátyolgatják megjelent játékaikat.

Hirdetés

A Sierra egykoron az Impressions Games jóvoltából uralta a városépítő játékok történelmi (Caesar, Zeus, Pharaoh, stb.) fűszerezésű csoportjának viszonylag szűk, de annál érdekesebb piacát. A David Lester alapította stúdió 2004-es megszűnése előtt kisebb népvándorlást volt kénytelen elviselni, amikor maga az alapító és jó néhány munkatárs új élményekre vágyva megalapította a Firefly Studios-t (Stronghold sorozat). A kemény mag másik fele Chris Beatrice vezetésével pedig Tilted Mill néven szerveződött új formációba. Utóbbi gárda máig városépítő játékokkal foglalkozik. Első munkájuk a sorozatnak szánt Immortal Cities: Children of the Nile volt, amit a Caesar negyedik része követett, majd legutóbb a nem túl pozitív fogadtatásban részesült SimCity Societies-t sikerült letenniük az asztalra. Igaz, a napokban megjelent Destinations című kiegészítő tökéletes kiengesztelésnek bizonyult a sajtó szemében.

nile.jpg


Mielőtt azonban nagyon elkalandoznék, érdemes néhány mondat erejéig a csapat első, Egyiptom fénykorát feldolgozó játékához visszatérni. A még mindig népszerű 2004-es cím hamarosan javított, bővített formában kerül újfent kiadásra, mégpedig a Steam rendszerén keresztül. A visszajelzések alapján kijavított hibákon túl némi tartalmi plusz is kerül a csomagba (pl. új épületek), s kompatibilissé teszik a Vistával is. A fejlesztők siettek leszögezni, hogy azok, akik már birtokolnak egy Immortal Cities: Children of the Nile példányt, egy ingyenes patch formájában férnek majd hozzá az újításokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)