Hirdetés

Immortal Defense - Tornyos-védős felsőfokon

|

Az Immortal Defense ismerős lesz mindenkinek aki kipróbálja. Számtalan verzióban létezik, de ez egy kicsit más.

Hirdetés

A játék az úgynevezett "tower defense" stílusban indul, és ott tarol. Bizonyára mindenki játszott már valami hasonlóval, akár a neten mint flashjáték, akár starcraft vagy war3 modként. Ismerős lehet tehát a szitu, de ez a játék mégis kicsit más. Na nem annyira a működése, hiszen azon nem nagyon lehet mit variálni ugye. Jönnek a gaz ellenek egyre durvább hullámokban, építgetjük a tornyokat mint a nagy vadak, és imádkozunk. Az Immortal Defense-ben mondjuk vannak olyan tornyok amiket lehet manuálisan is kezelni, sőt szupertámadások is, de nem is ez a lényeg. Van sztori, méghozzá nem is rossz. Végre van is értelme egy kicsit annak, hogy miért is építjük a tornyokat. A gamma shareware, de körülbelül az egyharmada játszható, és minimális mérete valamint gépigénye ideálissá teszi két komolyabb játék közötti időelverésre. Próbáljátok ki szerintem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)