Hirdetés

Immortal: Unchained - az új trailer a sztorira fókuszál

|

Megismerhetjük a Dark Souls nyomdokaiba lépő akció-RPG történetét.

Hirdetés

A Toadman Interactive ígéretesnek tűnő akció-szerepjátéka még a tavalyi gamescomon mutatkozott be, akkor pedig el is könyveltük afféle futurisztikus Dark Soulsnak. Azóta egyre többet tudunk meg a játék világáról és a kihívást jelentő játékmenetéről is. 

Hirdetés

Az Immortal: Unchained legújabb trailere a sztoriba enged kicsit bővebb betekintést, amelyben a játékosoknak egy élő fegyvert irányíthatva kell megállítanunk a véggel fenyegető kataklizmát. Miközben a jövőszerű fantasy világok titkait kutatják, mesterévé válnak a fegyveres harcnak és legendás bossokat győznek le. A történetért egy olyan csapat felel, amelynek tagjai között ott van Anne Toole (The Witcher) és Adrian Vershinin (Killzone: Shadow Fall, Battlefield 1), így kíváncsian várjuk, mivel hozakodnak elő. 

Az Immortal: Unchainedben senkiben sem bízhatunk majd, hiszen aki nem akar majd megölni, az fel akar használni a saját céljaira. Szeptember 7-én kiderül, hogy pontosan mit jelent ez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)