Hirdetés

Válaszolj egy kérdésre, és nyerj egy Imperium Galactica kódot!

|

Minden idők egyik legjobb, magyar fejlesztésű játéka az Imperium Galactica, amiből most összesen ötöt osztunk szét a helyesen válaszolók között.

Hirdetés

A kilencvenes években és a kétezres évek elején virágzott a magyar játékipar, ekkor jelent meg a Digital Reality készítette Imperium Galactica is. A játék idén márciusban lesz húsz éves, de a GOG-nak köszönhetően modern rendszereken is játszhatunk vele. 

Ha szeretitek a komplexebb stratégiai játékokat, vagy csak nosztalgiázni akartok, semmiképp ne hagyjátok ki. A legjobb, hogy a GOG.com-os változat magyar nyelven is játszható, így meg aztán pláne tökéletes szórakozást nyújt. Most  összesen öt olvasónkat ajándékozzuk meg egy-egy kóddal, és ahhoz, hogy az esélyesek közé kerüljetek, csupán annyit kérünk, hogy január 13. péntek éjfélig küldjétek el az alábbi kérdéshez tartozó helyes választ egy "Imperium Galactica" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu-ra. A kérdés így hangzik: 

Az alábbiak közül melyik, magyar fejlesztésű játékot készítette még a Digital Reality?

a) Haegemonia: Az univerzum légiói

b) S.W.I.N.E.

c) Armies of Exigo

Január 14-én sorsolunk, a nyertesek már a hétvégén elkezdhetnek játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)