Hirdetés

Indiában betiltották a PUBG-t, hamarosan jön a játék klónja

|

Játék mobilos verziója rettentő népszerű volt az országban, így a fejlesztés alatt álló FAU-G valódi piaci rést tölthet be.

Hirdetés

India szeretné visszaszorítani Kína gazdasági befolyását az országban, a videojátékok terén ez úgy mutatkozik meg, hogy letiltják azon stúdiók játékait, melyek kínai tulajdonban vannak. Mivel a PUBG beleesik ebbe a kategóriába, így mennie kellett, azonban egy helyi fejlesztőcsapat gyorsan lecsapott a kínálkozó lehetőségre.

A bengalurui székhelyű (a magyar játékosok számára kissé vicces nevű) nCore Games bejelentette, hogy FAU-G néven fejleszt battle royale játékot, mely az eddigi infók alapján leginkább egy PUBG klónnak tűnik.

Hirdetés

A fejlesztők ezt nem is nagyon akarják titkolni, hiszen a cég tanácsadójaként dolgozó Vishal Gondal úgy jelentette be a játékot, mint a PUBG alternatíváját. Kétségtelen, hogy az nCore Games remek érzékkel csapott le kínálkozó lehetőségre, hiszen a betiltott battle royale játék hatalmas népszerűségnek örvendett Indiában, mivel viszonylag olcsó telefonokon is gond nélkül elfutott. A FAU-G-nek tehát ezt a kritériumot maradéktalanul kell teljesítenie, ha szeretné befoltozni a PUBG után marad piaci rést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)