Hirdetés

Indiában játszódhat a következő Assassin's Creed?

|

Valószínűleg nem idén érkezik a következő epizód, de pletykák már pörögnek a folytatás kapcsán.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla minden értelemben nagyot ment, így persze nagy az izgalom a sorozat körül. Az biztosnak tűnik, hogy 2022-ig nem kapunk új epizódot, de ez nem jelenti azt, hogy a stúdió a babérjain ülne. A srácok már készülnek a folytatásra, és egy nagyon lelkes fórumozó már azt is tudni véli, hogy mi lesz a titokzatos folytatás témája: a "bennfentes" informátor szerint a következő úticél a 17. századi India .

Hirdetés

Azt gyorsan szögezzük le, hogy a pletykák egy 4chanes szivárogtatótól származnak, így kezeljük az egészet annak, ami: egy meg nem erősített, névtelen forrás fórumposztjának.

A leírás szerint a Ubisoft egy minden eddiginél nagyobb pályát tervez összerakni, amibe belefér majd India egésze, továbbá Banglades és Pakisztán egy része. A 17. századra való tekintettel valószínűleg a Taj Mahal is meglátogatható lesz. Emberünk valahogy megszerzett egy korai tervrajzot is a játék térképéről.

A poszt szerint nem tervezik visszahozni a hajózással kapcsolatos játékelemeket, viszont a bounty rendszert igen. A Brit Kelet-indiai Társaság és a Holland Kelet-indiai Társaság rivális frakciókként lesznek jelen és fontos szerepet játszanak a sztoriban. Mint a korábbi epizódokban, így itt is válaszhatunk majd a női és férfi karakterek közül.Abban is biztosak lehetünk, hogy a következő Assassin's Creed már nem fog megjelenni PS4-re és Xbox One-ra.

Az információk megbízhatósága erősen kétséges, de ettől még nem ártunk senkinek azzal, ha eljátszunk a gondolattal. Nektek hogy tetszene egy ilyen Assassin's Creed?

Ha egyébként nem volt világos a Valhalla befejezése, akkor nézzétek meg ezt a videónkat:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)