Hirdetés

Indie Game: The Movie - tölthető a független fejlesztőkről szóló film

|

Bár a játékvilágban rengeteg független fejlesztőnek sikerült érvényesülnie, a sikerhez vezető út nem volt épp egyenes.

Hirdetés

Számos díjra jelölték többek között a Sundance filmfesztiválon is az Indie Game: The Movie névre hallgató dokumentumfilmet, ami mától bárki számára megtekinthető, méghozzá 1080p-s felbontásban.

A készítők célja az volt, hogy bemutassák az utat, melyen egy független fejlesztőnek végig kell mennie, hogy megvalósítsa álmát és széles körben elérhetővé tegye termékét, hogy azzal tíz-százezrek vagy akár milliók tölthessenek el feledhetetlen órákat. A filmben a Braid, a Fez és a Super Meat Boy készítőit ismerhetjük meg, akik egyaránt mesélnek a projekt örömeiről és árnyoldaláról. A film 7.99 euróért vásárolható meg Steamen keresztül, megtekintése mindenképpen ajánlott, nagyon érdekes alkotásról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)