Hirdetés

Tizenöt játékot köt össze ez a különös rejtvény

|

Több indie játék rajongói is ugyanarra a titokzatos nyomra bukkantak, a bizonyítékok pedig mindannyiukat egy irányba terelték.

Hirdetés

Gyakran előfordul, hogy játékfejlesztők mindenféle apróságokat rejtenek el a játékban, vagy akár csak a fájlok között, amiből a szemfüles rajongók ki tudják találni, hogy milyen meglepetésekre számíthatnak a jövőben. Többek között a Valve is szereti ezt a módszert, viszont most kiderült, hogy 15 indie játék fejlesztői találták ki az év legnagyobb poénját.

A imguron valaki megosztott egy hosszú infografikát arról az ARG-ről (alternate reality game), amit röviden a fanok csak Eye Sigl ARG-ként emlegetnek. A lényeg az, hogy valaki talált egy érdekes szimbólumot a Crypt of the Necrodancer nevű szenzációs játékban, nem sokkal később pedig kiderült, hogy egy rakás másik játékban is benne van ugyanez az ábra.

Mindegyik érintett játékban találtak egy egyedi puzzle-t, ami a következő nyomra mutatott, ez lehetett valami játékbeli kihívás, vagy akár egy elrejtett pendrive megtalálása a valóságban. A rejtvények mind térképdarabokhoz vezettek, de egyelőre nem tudni, hogy a kész térképet mire lehet használni, már csak azért sem, mert kicsit még hiányos.

Kattintsatok a képre a teljes méretért!

Természetesen folyamatosan zajlik az összeesküvés nyomozása, ha pedig szeretnétek segíteni, akkor az erre vonatkozó alredditen vagy pedig ezen a weboldalon tudjátok felvenni a fonalat.

Nektek hogy tetszik? Találtatok már hasonlót valamelyik játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)