Hirdetés

Öt indie játékot zsebelhettek most be ingyen a Steamen

|

Ezeket nem csak kipróbálni lehet, hanem örökre bekerülnek a könyvtárunkba.

Hirdetés

A Steam rengeteg játékkal igyekszik szórakoztatni az otthon maradt tömegeket. Jobbnál-jobb címeket próbálhatunk ki minden hétvégén, de most itt egy kisebb kazalnyi indie cím, amikről nem is hallottunk volna, ha nem tették volna ingyenessé őket. Most ráadásul ajándékosztás van, tehát örökre miénk maradnak az alábbi játékok.

Hirdetés

Az Escape from TethysKhan vs. KahnKeyboard KillerWelcome Back to 2007 2, és a Caelus Trident mind-mind egyedi és végtelenül fura indie címek. Van itt idegen bolygón akciózástól, a perifériánkat pusztító clickker mókán át a körökre osztott taktikai kalandig minden. 

Ha megcsömörlöttetek a nagy kiadók termékeitől, akkor mindenképpen érdemes ezekkel tenni egy-egy próbát, és hát ajándék lónak meg ne nézzük a fogát, ha nem tetszik a kínálat, nem lesz különösebb erőfeszítés kihagyni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)