Hirdetés

Indie Royale Lunar Bundle - Pid, Back to the Future és más játékok olcsón

|

A "bundle-akciók" mindenki barátai: jól jár játékos és pénztárca, fejlesztő és kezdeményező egyaránt.

Hirdetés

Az Indie Royale egyike azon kezdeményezőknek, akik a "fizess-amennyit-akarsz" modellt alkalmazva népszerűsítik a kiadók támogatását nem élvező fejlesztők alkotásait. Mai ajánlatuk a Lunar Bundle nevet viseli, és nem kevesebb, mint hét zseniális játékot kaphatunk egy egyfogásos ebéd áráért.

Az első négy "nem evilági" játék, amelyet biztosan megkapunk vásárláskor, az a Pid, a Cargo Commander, a Back to the Future: The Game és a Dungeon Hearts. Mindegyik aktiválható Steamen is. A három további címet később egyenként fogják felfedni. Az akció még öt napig tart.

A legkisebb fizetendő ár jelenleg 4-5 euró között mozog, ez persze aszerint változik, hányan veszik meg. Nem lehet tehát a Humble Bundle módszerével már egy centért vásárolgatni, de szerintünk még így is bőven megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)