Hirdetés

Indy is öregszik, George Lucas is a visszavonuláson gondolkozik

|

"Már félig vissza is vonultam..." - közölte a 62 éves George Lucas, annak ellenére, hogy még nem mondott le az Indy 4-ről, egy új Star Wars tévésorozatról és egy másik - ezúttal teljesen 3D-s - rajzfilmsorozatról.

Hirdetés

Lucas, Spielberg és Harrison Ford már több, mint tíz éve dolgoznak az Indiana Jones 4-en, de még mindig szinte semmit sem lehet tudni a sztoriról. Bár olyan pletykákat már lehetett hallani, hogy Indynek lesz egy fiatal segédje, aki állítólag családtag, de Lucas erről sem volt hajlandó beszélni az MTV egyik újságírójának adott interjújában. "Még mindig nem tudunk erre válaszolni, mivel még mindig dolgozunk a forgatókönyvön." - jelentette ki. Azt viszont elismerte, hogy Indy már öregebb lesz a filmben, tehát nem csinálnak ráncfelvarrott, újradigitalizált Harrison Fordot Indyből.
Az öregkor, mint olyan Lucas saját életét is befolyásolja: "A közeljövőben biztos nem rendezek semmit, csak producerként dolgozom. Abban sem vagyok biztos, hogy valaha is rendezek-e még filmet."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)