Hirdetés

inFamous 2: Festival of Blood - vérfürdő launch trailer! Megható!

|

Megjelenése alkalmából itt a launch trailer.

Hirdetés

Ahogyan Paca pajtás korábban már leírta, az inFamous 2-t bizonyára sokan rongyosra játszották, és várják a Festival of Blood kieget. Nos, immáron nekik sem kell tovább várniuk, mert megérkezett a beszédes nevű kiegészítő, mely az ilyenkor szokásos Launch Trailert is megkapta.

Az inFamous 2: Festival of Blood egy stand alone kiegészítő, melyben hősünk újabb képességekre tesz szert, bár ezek inkább átokként szerepelnek, köszönhetően a vámpír eredetnek. Cole McGrath egy vámpír harapását szenvedi el, ennek megfelelően maga is a vérszívók útját kell, hogy járja, míg el nem pusztítja a Bloody Mary (nagyon eredeti) nevű dominát, így nyerve el szabadságát. Rettenet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)