Hirdetés

inFAMOUS 2: tölthető a demó

|

Azon ritka esettel van dolgunk, amikor van demó, ráadásul hamarabb, mint a játék. Igaz, csak néhány nappal, de már ennek is örülhetünk.

Hirdetés

Az inFAMOUS 2 hatodikán kerül a boltokba, de Chuck Lacson termékmarketing manager szerint a PlayStation.Blog kommentjei alapján úgy döntöttek, nem lehet demó nélkül hagyni azokat a játékosokat, akik már türelmetlenül éheznek Cole új kalandjaira.

Ennek megfelelően a demó már tölthető a PlayStation Storeon keresztül, melyben ízelítőt kaphatunk a kalandokból és a játékélményből. Kipróbálhassuk Colet New Maraisban és bepillantást nyerhessünk a kettős karmikus küldetésekbe. (jaj de szép megfogalmazás). Szétcsaphajtuk ellenfeleink közelharci fegyvereinkkel, mint például a brutális Ion Vortex.

Bár ránk nem vonatkozik, de érdemes megemlíteni, hogy a Valmarkt a megjelenés napján 24 órás nyitvatartást garantál, és még egy inFAMOUS 2 plakáttal is gazdagodnak a szerencsések.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)