Hirdetés

Infamous: First Light - itt a megjelenési dátum

|

Még csak ízelítőt láttunk az inFamous: Second Son első önálló kiegészítőjéből, de már nem kell sokat várnunk, hogy magunk is kipróbálhassuk.

Hirdetés

A legutóbbi E3-on mutatta be a Sony a Playstation 4 egyik legjobban sikerült exklúzív játékához, az Infamous: Second Son-hoz érkező első önálló kiegészítőt, amit Infamous: First Light címre kereszteltek el. Akkor még csak egy rövid trailer erejéig csodálhattuk a játékot, viszont most végre kiderült, hogy mikor próbálhatjuk ki saját kezűleg a játékot.

A Sucker Punch csapata a Twitter-en tett közzé egy új bejegyzést, amiből kiderült, hogy az Infamous: First Light megjelenés Európában augusztus 27-én várható, nem túl meglepő módon kizárólag Playstation 4 platformon.

A First Light-ban az eredeti játék főhőse, Delsin helyett egy teljesen új szereplő kerül a középpontba, aki ezúttal egy hölgy. Abigail 'Fetch' Walker elődjéhez hasonlóan szintén meglehetősen extravagáns képességekkel lesz majd felruházva, aki nem hiszi el, az járjon utána:

Ti beszerzitek majd a játékot? Szerettétek a Second Son-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)