Hirdetés

inFamous - Letölthető tartalmak nélkül marad

|

A huszonöt órányi játékidővel rendelkező inFamous megjelenését követően letölthető tartalmak nélkül marad.

Hirdetés

A letölthető tartalmak és frissítések nélkülözéséről Bruce Oberg beszélt legutóbbi interjújában. Oberg elmondása szerint előzetes terveik között nem szerepelnek inFamous bővítmények, illetve multiplayer és single-player játékmenetet érintő frissítések.

Videóval megtámogatott inFamous tesztünkből, valamint korábbi beszámolónkból is kiderült, hogy a Sucker Punch fejlesztette hamarosan megjelenő játékban nagyszerűen alkalmazták a számos produktum esetében unalomba fulladó, úgynevezett mellékküldetéseket. Összesen száz különböző másodlagos feladatot teljesíthetünk a kötelezően teljesítendő harmincöt küldetés mellett. Többjátékos támogatása esetében szavatossága rovására mehet a letölthető tartalmak mellőzése, habár a véresszájú kritikusok elégedettek voltak a PlayStation 3 exkluzív inFamous online üzemmódjával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)